New Year & Dublin

Heippa!

Hyvää Uuttavuotta vielä kaikille, toivottavasti vuosi 2018 on lähtenyt hyvin käyntiin. :) Täällä vuosi vaihtui rauhallisesti. Parit sukulaiset tulivat meille kylään ja katsottiin kaikki yhdessä uudenvuoden count down telkkarista. Vaikka en itse ookkaan mikään ilotulitusfani, oli kuitenkin hassua kun en nähnyt ilotulituksia ollenkaan, koska ne ovat laittomia Irlannissa. Eipä siinä sen mitään ihmeellisempää ollut, oli mukava ilta yhdessä.

Nopeasti heti uudenvuoden jälkeen lähdettiin Noran kanssa aika extemppore reissulle Dubliniin. Meidän piti edeltävänä päivänä mennä Cliffs of Moherille mutta bussiasemalla kuultiin, että se oli suljettu myrskyn takia.

 Herättiin Dubliniin kello 4:30 ja oltiikin sitten Dublinissa jo yhdeksältä. Päätettiin lähteä reissuun vasta edellisenä iltana. Musta Dublin oli todella kiva kaupunki. Näin sen nyt vasta ensimmäistä kertaa, koska sitä ennen olin vain pikaisesti saapunut lentokentälle, josta lähdinkin heti bussilla Galwayhin. Nyt meillä oli aikaa kierrellä ja tutustua tähän upeaan kaupunkiin!

Heti aamusta parin kahvikupposen jälkeen lähdettiin vierailemaan Dublinin Trinity Collegessa. Paikka oli todella kaunis ja erityisesti Noralla tuli haave opiskelusta siellä. Koko kampusalue oli tosi nätti mutta yliopiston kirjasto oli ehdottomasti se kohokohta. Siellä oli tuhansia kirjoja ja se näky oli mykistävä. Ostin sellaisen "Trinity College Dublin" kangaskassin ja myöhemmin multa kysyttiin opiskelenko siellä, hahahah. :)



Trinity Collegen jälkeen käveltiin kuuluisaan Temple Bar:iin, joka oli tunnelmallinen mutta samalla todellinen turistirysä. Kuitenkin pidin paikasta tosi paljon; irkkumusiikki soi taustalla ja tunnelma oli hyvä! Suosittelen!

 Seuravaaksi syötiin eväitä ja shoppailtiin, jonka jälkeen käveltiin sormet jäässä ottamaan kuvia Halfpenny Bridgestä, joka oli tosi vaikuttava! Loppupäivä vain kuvailtiin ja illalla otettiin bussi takaisin Galwayhin, josta taas hostperhe haki meidät takaisin tänne Collinamuckiin. Päivä oli kaikinpuolin onnistunut ja se kyllä myös tuntui jaloissakin.



 Kaikki loppuu aikanaan ja huomenna alkaakin taas koulu ja arki. Tosi kiva ja aika jännittäväkin juttu on se, että mä otan ensi viikon ajaksi (8-14.1.2018) YFU Finlandin virallisen Intagram tilin haltuuni. Kirjoittelen sinne siis ensi viikon ajan juttuja millaista on olla vaihtarina Irlannissa.

Terveisiä kaikille <3





Kommentit

  1. Kiva postaus, ja ihanaa että viihdyitte dublinissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehdottomasti yksi parhaimmista päivistä täällä!

      Poista
  2. Moi Lotta! Kuulin blogistasi ja pitihän sitä tulla itse tarkistamaan. Hyvältä näyttää maisemat ja kiva, että olet viihtynyt! Sori nyt että postaan tänne vanhempaan tekstiisi mutta upealtahan näyttää yhä tuo Dublinin historiallinen miljöö! :)

    t: Riksa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos tosi paljon kommentista, mukavaa saada kivaa palautetta! Täällä on tultu tosiaan hyvin viihdyttyä ja Dublinista tykkäsin tosi paljon! Tunnistin pari paikkaa niistä teidän näyttämistä lomakuvistakin, kiitti :) Hyviä jatkoja sinne koko perheelle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi Irlannissa

Maaliskuun kuulumisia